Monday, August 20, 2007

Israelisk kvinnlig soldat misshandlar palestinska barn och spottar på dem


Taghreed al-Baqshi, Barn


I en presskonferens i Ramallah igår offentliggjorde Mustafa Barghouti, tidigare informationsminister en video som visar en israelisk kvinnlig soldat som misshandlar tre palestinska barn och sedan spottar på dem som avslutning. Barnen är 12-14 år gamla och fick ta emot många slag mot huvud och ansikte. Det är organisationen "palestinska observatörer" som dokumenterar övergrepp mot palestinier vid militära israeliska vägspärrar på Västbanken som ligger bakom denna dokumentation.

Mustafa Barghouti säger att: "vägspärrarna har blivit stationer för övergrepp på palestinierna". Om man räknar att det finns 100 portar i muren som palestinierna måste passera dagligen plus 543 vägspärrar, blir mängden tortyr, misshandel och övergrepp som palestinierna utsätts för dagligen helt ofattbar enligt min mening.

Barghouti talade även om Radi al-Wahsh, 19 år som dog när ockupationssoldaterna hindrade ambulansen som transporterade honom att passera, efter det att Radi hade varit med om en svår bilolycka. En längre artikel finns här.

Jag kan bara gratulera apartheidstaten Israel. Ännu en video kommer säkert inom några timmar att kunna beskådas precis över hela jordklotet, som visar den rätta naturen för den sexiga, demokratiska, civiliserade mördarmaskinen som heter Israel. Det ska bli ett nöje att visa den här också!

No comments: