Saturday, July 21, 2007

11 000 familjer grät idag

Ismail Shammout, The Comming Sun

Ja, då släppte Olmert äntligen 255 fångar! 11 barn och 6 kvinnor. En var mor till sex barn! En 16-årig flicka hade bara några dagrar kvar att sitta av. De andra hade högst något år kvar!

Fru Jarada, berättar att man efter 18 år bestämde sig för att förbjuda henne att besöka sin son därför att det inte var säkert att det var hennes biologiska son! Tur att fru Jarada var en fru, en mor, och inte en far, när hon hörde dumheterna!
En annan äldre dam berättar att hon är förbjuden att besöka sin son som har varit fängslad i 23 år. Man nöjer sig inte alltså med att straffa honom. Man straffar hans mor också!

En av de kvinnliga fångarna som släpptes berättade om isoleringscellerna, tortyren och mordförsöken. Hon är rädd om en annan medfånge som hon bevittnat två mordförsök på!

255 familjer sover lyckliga idag.

11 000 familjer gråter sig till sömns! Många av de har inte sett sina fängslade anhöriga på åratal! Den yngsta palestinska fången är den nyfödda Baraa, född av den fängslade Samar Subaih.

Frisläppandet av 255 palestinier som "Inte har blod på sina händer" har bara rivit upp ett inflammerat, blödande sår! Det var ju inte menat att lindra det palestinska folkets sår! Det var en simpel politisk muta till Abbas, som håller på att ödelägga alla demokratiska institutioner palsetinierna bygg under 60 år av kamp!

Samtidigt får jag länkar till artiklar som talar om fångar som inte vill lämna de underbara israeliska fängelserna! Folk vill stanna där för de har det så bra! De föredrar dem framför sina barn, sina hustrur, sina mödrar, sina älskade, sina vänner!
Hoppas för Guds skull att de som skriver skiten inte tror på det själva!

8 comments:

Anonymous said...

Den terror som kommer av dom olika Palestinska orga. har lammnat manga doda o deras fammiljer o anhoriga har inte fest i dag.

Rawias Morra said...

Ja, men då är det ju bara att dra sig tillbaka från ockuperat mark och lämna allt man stulit med våld! Annars fortsätter det, öga för öga tills alla blir blina!!!

Anonymous said...

Judarna har kommit hem o landet ar deras. Juda o Samarien ar Judiska namn aven fast andra folk forsoker att ge nya namn till gamla platser. Det kommer inte att lyckas--Se bara vad som sker i varan tid. Agarna ar tillbaka!!

Rawias Morra said...

Ja, men då så, om du har en sådan uppfattning så behöver du ju inte skiva till mig och gnälla!

Ni får forstätta på samma spår, öga för öga och tand för tand!

sånt skit har inte lust att älta

Anonymous said...

Du anonymt,
sån skit om ägaren eller inte kan du behålla själv ,vi äger inte området som vi har ockuperat sedan 1967 den enda rätta vi kan göra att hjälpa andra israeler att inte göra det jag har gjort och fly är att rätt ska rätt ,sluta ockupera för helvete 40år är rätt lång tid ,

Rawias Morra said...

Amnon Lee,

Israeler som du gör att det ser ljusare ut!

Så farligt är det faktiskt inte, att se fram emot en rättvis fred för alla!

Ryan Ghadban said...

amon lee israeli, går det att nå dig via e-post?

Rawias Morra said...

Du får amnon lees e-post soon, Ryan!