Tuesday, July 17, 2007

Frollar

.....

Hur i helvete hamnade vi här? Har världen fått rabies eller vad är det frågan om? Dollar, fred, dollarfred dollarfrddffre, frollar!
....
Trodde knappt mina öron idag när Bush talade om en ny internationell fredskonferens för Israel-Palestina. Vad i helvete ska man ha det för? Räcker inte det med alla konferenser som varit hittills. Jag börjar faktiskt tappa räkningen!
....
Men innan denna gåta till man talade om freden, talade han dollar! 190 miljoner dollar ska gå till Abbas och hans folk. 80 miljoner ska gå till palestinska säkerhetskonglomeratet Dahlan Ltd.
....
Varför talar man dollar innan man talar fred? Och vad är det för fred som kan vara på väg? Olso håller ju på att ta livet av det palestinska folket och deras drömmar om fred och frihet
Vi har aldrig haft det så vidrigt som vi har idag!
.....
Så, nej för helvete, inget mer fred! Och inga mer miljoner. Förresten, det är miljoner som själs från Irak. På arabiska heter det MAL HARAM! Otillåtna, stulna pengar som bara bringar olycka över alla.
....
Snälla herr Bush, behåll dina miljoner och höll din konferens själv för dig och dina närmaste. Ni måste ju för fan komma ut ur knipan i Irak med åtmistone en illusion om hedern i behåll.
.....
Tänk på pottan som du själv sitter på! Vi vill så himla gärna slippa olyckan som dina fredskonferenser bringar över oss!

No comments: