Thursday, July 19, 2007

Mahmoud Abbas sorgliga rike

.....
De gula områdena är allt som blir kvar när muren är klar! Det är det som Abbas och hans lakejer kallar för den självständiga, fria palestinska staten! Stad efter stad omringad och har en enda utgåg. En man i Toulkarm måste åka en och en halvtimme för att hälsa på sin 90-åriga svärfar, som bor tvärsöver gatan. Barn på väg till skolan måste passera genom något som liknar en gränsövergång mellan två stater. " Är soldaterna på gott humör, går det bra. Annars får man stryk. Men vi måste ha tålamod. Berlinmuren föll ju. Den här kommer att falla någon dag också!" säger en 13-årig pojke.

6 comments:

Rawias Morra said...

Anonymous som svamlar!
Jag strök även dessa 2 kommentarer här! Du är välkommen när du kan skriva som folk! Och när du kan göra dig begriplig! Annars kan du väl försöka trakkasera någon annan för mig biter inte er terror på!

Anonymous said...

Så trevligt. Rawia länkar i högermarginalen till antisemiten som driver bloggen "Motbilder".

Det säger allt om Rawias egen uppfattning.

Rawias Morra said...

Idiot!

Motbilder är ingen Antesemit! Kör med någonting annat, mindre utslitet! Jag är ju semit själv, din åsna! Mer semit än vad du kan drömma om att bli!

Rawias Morra said...

Anonym!
Nej tack, ingen sionistpropagande här! Det finns tillräckligt med lögner och historieförfalskning!

Hur skulle ni annars förmå era barn att göra det de gör mot palestinierna?

Jag är av semtitisk ursprung, har ett semitisk språk och ärvt en semtitisk religion, tyvärr! Var kommer du ifrån? Polen eller USA?

En get är en get även om du säger att den kan flyga!

Paolo Pissoffi said...

Rawia. Din blogg växer. Men inte i takt med att dina motspråkare sjunker, utan för att den växer helt i egen styrka. Du vet det. Dina fiender vet det. Därför vinner du i längden.

Rawias Morra said...

Tack Paolo, snällt sagt!
Du fick ju en skopa här någonstans men jag raderade eländet!